Beplanting, inheemse flora

Plantenkennis

Het assortiment planten is zeer breed. Wij weten door onze opleiding exact welke planten er in uw tuin geplaatst kunnen worden. De staat waarin uw tuin verkeerd is altijd weer uniek. 

Ligt deze namelijk op het noorden of het zuiden, is de grond droog of juist nat, bestaat de tuin uit woudgrond, klei, zand of veen, ligt uw tuin dicht aan de kust of midden in de wouden, staat er veel of weinig wind. Allemaal zaken die bepalend zijn voor uw en onze  plantenkeuze en het uiteindelijke welzijn van de planten.

Met name planten welke van nature al in Friesland voorkomen kunnen goed gebruikt worden. Deze zijn niet alleen erg mooi maar onze inheemse flora heeft zich ook bewezen en is sterk in ons mooie Friesland.

Vers van onze eigen kwekerij

Op onze boomkwekerij in Triemen worden vele sierheesters, struiken en vaste planten duurzaam in pot gekweekt. Onze planten komen vers vanaf de kwekerij en worden direct in uw tuin geplant. Hierdoor is er vrijwel geen uitval. Bij grotere aantallen kunt u op ons tuincentrum ook prijsbewust inkopen doen.

Bekijk hieronder de verschillende beplanting

Tuin door de Triemen Renovatie de Triemen De Triemen Hovenier Tuinontwerp Driesum

Hoveniers 0511- 42 13 36

TC/ kwekerij 0511- 44 15 62

Contact

Handelsvoorwaarden  Privacy Statement         Disclaimer     

      

Contact? 0511-441 562

ONZE TUINONTWERPEN
Bekijk ze hier
VRAAG VRIJBLIJVEND EEN BEPLANTING OFFERTE AAN
BeplantingBeplanting
Hoveniersbedrijf De Triemen
Hoverniersbedrijf de Triemen
bgfoot tuinkabouter
duurzaam