Bomen

Bomen zijn bepalend in uw tuin. Bepalend, door hun specifieke vorm, bloeiwijze, herfstkleur of simpelweg doordat de boom vruchten geeft. 

Bomen kunnen schaduw geven en trekken vogels en insecten aan. Lelijke inkijken vanuit omringende bebouwing of vanaf de openbare weg kunt u door vormbomen camoufleren. Denkt u eens aan de leilinde of dakplataan. U kunt met bomen ook een bepaald “lijnenspel” in de tuin brengen. Bolvormen of smalle zuilvormen zijn hier heel geschikt voor. Veelal kunnen hier onze inheemse bomen voor toegepast worden.

Sommige bomen hebben een fantastische herfstkleur zoals de amberboom, of bloeien zeer overweldigend zoals de meeste sierkersen. Statige bomen zoals de beuk, de eik of de kastanje hebben een “kinderlijke” uitstraling over zich heen. Wie heeft er vroeger niet op zijn knieën onder een kastanje gelegen om het “bruine goud” te verzamelen? Een boom kiest u uit voor op de langere termijn. Hij zal de uiteindelijke sfeer en het karakter in de tuin, steeds meer gaan bepalen.

Tuin door de Triemen Renovatie de Triemen De Triemen Hovenier Tuinontwerp Driesum

Hoveniers 0511 - 42 13 36

Kwekerij en TC 0511- 44 15 62

Contact

Handelsvoorwaarden  Privacy Statement         Disclaimer     

      

Contact? 0511-441 562

ONZE TUINONTWERPEN
Bekijk ze hier

Tuincentrum: de Triemen 5A 9296 MB Triemen tel 0511-441562

Hoveniersbedrijf de TriemenHoveniersbedrijf de TriemenHoveniersbedrijf de TriemenHoveniersbedrijf de TriemenHoveniersbedrijf de Triemen
Hoveniersbedrijf De Triemen
Hoverniersbedrijf de Triemen
bgfoot tuinkabouter
duurzaam