Vaste planten

Vaste planten zijn in een tuin heel belangrijk. Heesters en struiken vormen de ruggengraat van de tuin. Vaste planten daarentegen verzorgen de bloeikleuren en de decoratie van het geheel. Vooral gedurende het voorjaar, zomer en herfst. In de winter zijn de meeste vaste planten helemaal kaal en/of gedeeltelijk afgestorven. Wij snoeien de vaste planten voor de winter nooit af. Met wat lichte rijp of nachtvorst kunnen de uitgebloeide bloemen heel sierlijk zijn.

Daarom ontzien wij de vaste planten tijdens een herfstbeurt. Wij laten het opstaande gewas dee gehele winter tot aan de voorjaarsbeurt in maart/april gewoon zitten. Tevens geeft het gewas in de winter wat extra bescherming aan de onderliggende nieuwe knoppen. Vaste planten zijn er in tal van kleuren. Ook zijn er veel soorten met decoratief blad, denk aan de schoenlappersplant of het purperklokje.

Veel bodembedekkers toepassen of juist gebruik maken van hele hoge vaste planten, decoratief blad, lekker ruikend of van laag naar hoog opgebouwd, met vaste planten kun je eindeloos variëren.

Tuin door de Triemen Renovatie de Triemen De Triemen Hovenier Tuinontwerp Driesum

Hoveniers 0511 - 42 13 36

Kwekerij en TC 0511- 44 15 62

Contact

Handelsvoorwaarden  Privacy Statement         Disclaimer     

      

Contact? 0511-441 562

ONZE TUINONTWERPEN
Bekijk ze hier

Tuincentrum: de Triemen 5A 9296 MB Triemen tel 0511-441562

Hoveniersbedrijf de TriemenHoveniersbedrijf de TriemenHoveniersbedrijf de TriemenHoveniersbedrijf de TriemenHoveniersbedrijf de Triemen
Hoveniersbedrijf De Triemen
Hoverniersbedrijf de Triemen
bgfoot tuinkabouter
duurzaam