Tuincentrum en kwekerij de Triemen / lindentuinen:

Dé groenbedrijven van Fryslan

Tuincentrum, kwekerij de Triemen en Hoveniersbedrijf 'Lindentuinen' is een duurzaam bedrijf dat duurzame tuinen aanlegt, tuinplanten en tuinmaterialen kweekt en levert. Duurzaam in de zin van dat er zoveel mogelijk gewerkt wordt met materialen welke binnen Europa geproduceerd zijn. Gesleep met materialen, van over de hele wereld naar Friesland, willen wij zoveel mogelijk voorkomen.

Duurzaam voor:

Op zoek naar een duurzame bedrijf in Fryslan met oog voor het milieu?

Wij willen dat onze tuinen op een eerlijke, vakkundige maar vooral duurzame wijze worden gerealiseerd. Zo zorgen wij er voor dat het vrijkomende afval op de juiste wijze gesplitst, hergebruikt of afgevoerd wordt. Dit is een manier van werken wat voor ons hoveniersbedrijf heel gewoon geworden is. Mede hierdoor zijn wij reeds tot twee maal toe uitgeroepen tot het 'meest duurzaamste hoveniersbedrijf van Friesland'. Het hergebruik van bepaalde 'afvalstoffen of restmaterialen' is in deze tijd van milieuproblematiek en toenemende grondstoffenschaarste niet meer dan normaal.

In 2010 derde en in 2011 tweede 'meest duurzame hoveniersbedrijf van Nederland'.

In 1994 hebben wij Tuincentrum en hoveniersbedrijf 'De Triemen' overgenomen, in 2002 volgde hoveniersbedrijf 'Janse Tuininrichting' en in 2004 namen wij een gedeelte van SW Oostergo over onder de naam 'Oost Triem Groen'

     

Ons hoveniersbedrijf was in 2010 derde en in 2011 tweede 'meest duurzame hoveniersbedrijf van Nederland'. Aandacht schenken aan het milieu en eigen leefomgeving en rekening houden met de toekomst van de aarde welke wij in bruikleen hebben van onze kinderen, dat is onze doelstelling.

Duurzame hovenier 2e plaats

Hoveniersbedrijf 'Lindentuinen' verzorgt uw tuin van A tot Z , met respect voor de natuur.

Ons hoveniersbedrijf verzorgt uw tuin van A tot Z. Samen met u maken wij een creatief tuinontwerp geheel naar uw wensen en onze ervaringen. Vervolgens wordt de tuin door een vakkundige hovenier uw op professionele wijze voor u aangelegd. Ook voor een grondige, duurzame, tuinrenovatie schakelt u ons hoveniersbedrijf in.

Door onze brede achtergrond van materialen- en plantenkennis en onze jarenlange ervaringen op het gebied van duurzaamheid, kunnen wij u goed adviseren over toe te passen verantwoorde materialen en beplanting en hoe restmaterialen opnieuw toe te passen. Indien gewenst kunnen wij jaarrond of éénmalig op groene wijze het tuinonderhoud voor u verzorgen, zodat u kunt blijven genieten van uw d(uurzame)roomtuin.

Een unieke werkwijze speciaal voor uw wensen en ideeën

Hoveniersbedrijf 'Lindentuinen' weet uit ervaring dat bij vele tuinontwerpen het beplantingsplan niet altijd even duidelijk is voor de klant. Denk aan alle Latijnse namen van de planten en de moeilijkheid je een bepaalde plant voor te stellen.  Ook komt het vaak voor dat het getekende beplantingsplan in de werkelijkheid niet  helemaal met de maten uitkwam waarna men moest schuiven met aantallen en soorten. Lees hier meer over de werkwijze van Hoveniersbedrijf 'Lindentuinen'.

Blijf op de hoogte!

Lees het laatste nieuws en de beste tips.

 

Tuin door de Triemen Renovatie de Triemen De Triemen Hovenier Tuinontwerp Driesum

Tuincentrum kwekerij 0511-441562 

Hoveniersbedrijf 0511-421336

De Triemen 5A 

9296 MB Triemen

 

Contact

Handelsvoorwaarden  Privacy Statement         Disclaimer     

      

Tuincentrum0511-441562 / Aanleg 0511-421336

 

 

ONZE TUINONTWERPEN
Bekijk ze hier

Lindentuinen Van Sytzamawei 28 9114 RW Driezum

 

 

Tuincentrum: de Triemen 5A 9296 MB Triemen tel 0511-441562

Hoveniersbedrijf de TriemenHoveniersbedrijf de TriemenHoveniersbedrijf de TriemenHoveniersbedrijf de TriemenHoveniersbedrijf de Triemen
Hoveniersbedrijf De Triemen
Hoverniersbedrijf de Triemen
bgfoot tuinkabouter
duurzaam