Duurzaam hovenieren

Wij geloven in duurzaam ondernemen

Wij  vinden dat iedereen verstandig en zorgvuldig met onze aarde en haar grondstoffen moet omgaan. Onze grondstoffen zijn eindig en in dit tempo zullen onze klein- of achterklein kinderen een uitgeputte aarde erven. Daarnaast zijn wij een groot voorstander van alternatieve energiebronnen maar in eerste instantie geldt: Wat niet geproduceerd hoeft te worden, kost geen energie! VHG branchevereniging

Het verantwoord omgaan met afvalproducten hoort hier bij. Op ons bedrijf is het met de paplepel ingegoten dat afval waarde heeft. Bestrating kan hergebruikt worden, oude schuttingen vinden via internet een nieuwe eigenaar die het wellicht ook nog eens wat minder breed heeft. Restafval wordt gescheiden immers papier, plastic, metaal, glas of snoeihout zijn waardevolle reststoffen.

Wij zijn hovenier en wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat onze prachtige natuur ook prachtig blijft. Wij hebben een 'groen' bedrijf, geen 'grijs', wij houden van de natuur en vinden duurzaam ondernemen een belangrijk aspect binnen een bedrijf.

Onze brancheorganisatie heet VHG. De afkorting VHG staat voor: Vereniging Hoveniers en Groenvoorzieners. De VHG behartigt de collectieve en individuele belangen van haar leden op sociaal economisch en bedrijfsmatig gebied. Ook de VHG heeft duurzaam hovenieren hoog in haar vaandel te staan.

Tuin door de Triemen Renovatie de Triemen De Triemen Hovenier Tuinontwerp Driesum

Tuinaanleg 0511- 42 13 36

TC/ kwekerij 0511- 44 15 62

Contact

Handelsvoorwaarden  Privacy Statement         Disclaimer     

      

CONTACT? 0511- 42 13 36

ONZE TUINONTWERPEN
Bekijk ze hier

Tuincentrum: de Triemen 5A 9296 MB Triemen tel 0511-441562

Hoveniersbedrijf de TriemenHoveniersbedrijf de TriemenHoveniersbedrijf de TriemenHoveniersbedrijf de TriemenHoveniersbedrijf de Triemen
Hoveniersbedrijf De Triemen
Hoverniersbedrijf de Triemen
bgfoot tuinkabouter
duurzaam