Gevarieerde kwekerij in Driesum en Triemen

Onze boomkwekerij kassen in Driesum zijn circa 2,5 hectare groot. Wij kweken hier met name Hedera, Hydrangea, Pieris, Buxus en Euonymus. Dit, in tal van varieteiten. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Vanaf het stekken van de plantjes tot aan het oppotten van de planten en uiteindelijk verzendklaar maken van de orders.

Naast de kassen hebben wij 1 hectare containerveld in gebruik. Hier worden de tuinplanten in potten, in de gezonde buitenlucht, voor u opgekweekt.

Boomkwekerij Driesum kweekt een breed en diep scala en variatie aan tuinplanten. De boomkwekerij is gericht op de groot- en tussenhandel. Vanaf hier worden bestellingen welke via onze webshop www.tuinplantbestellen.nl binnenkomen, verzendklaar gemaakt en verstuurd.

De particulier is echter welkom op onze kleinschaliger boomkwekerij in Triemen. Hier hebben wij tevens een tuincentrum waar de planten van onze boomkwekerij, scherp geprijsd, worden aangeboden.

Tuin door de Triemen Renovatie de Triemen De Triemen Hovenier Tuinontwerp Driesum

Hoveniers 0511- 42 13 36

Tc/kwekerij 0511- 44 15 62

Contact

Handelsvoorwaarden  Privacy Statement         Disclaimer     

      

Contact? 0511-441 562

ONZE TUINONTWERPEN
Bekijk ze hier

Tuincentrum: de Triemen 5A 9296 MB Triemen tel 0511-441562

Hoveniersbedrijf de TriemenHoveniersbedrijf de TriemenHoveniersbedrijf de TriemenHoveniersbedrijf de TriemenHoveniersbedrijf de Triemen
Hoveniersbedrijf De Triemen
Hoverniersbedrijf de Triemen
bgfoot tuinkabouter
duurzaam