Maatschappelijk verantwoord onderhoud.

Regelmatig werken wij met medewerkers met een arbeidsachterstand of beperking. Zij voeren alle tuinonderhouds-werkzaamheden zorgvuldig voor u uit. Bent u lichamelijk beperkt, een low-budget of heeft u gewoonweg geen tijd, wij nemen deze tuinzorg graag voor u uit handen. Bij bedrijven verzorgen wij de bedrijfstuin zodat deze er verzorgd uit blijft zien. De tuin is toch het eerste wat bezoekers zien en het blijkt dan toch het visitekaartje van het bedrijf te zijn. Uiteraard sluit het werken met een SW gerelateerd bedrijf ook goed aan bij uw MVO filosofie.

Kleine aanlegklusjes kunnen wij eveneens voor u verzorgen. Indien u maatschappelijk verantwoord onderneemt (MVO) en u een onderhoudsbedrijf voor uw privé- of zakelijke tuin zoekt, neem dan contact met ons op.

Zo kunnen wij het gehele jaar door het onderhoud voor u uit handen nemen. Deze contracten lopen ieder jaar, van eind Maart/ begin April, tot en met eind Oktober/ begin November.

In de wintermaanden kunnen wij het onderhoud van elzenwallen en boomsingels voor u verzorgen.

Tuinonderhoud 'Maatschappelijk verantwoord, 't zijn de mensen die 't hem doen........

Tuin door de Triemen Renovatie de Triemen De Triemen Hovenier Tuinontwerp Driesum

Hoveniers 0511- 42 13 36

Tc/ kwekerij 0511- 44 15 62

Contact

Handelsvoorwaarden  Privacy Statement         Disclaimer     

      

CONTACT? 0511- 42 13 36 of 06-21612997

ONZE TUINONTWERPEN
Bekijk ze hier

Tuincentrum: de Triemen 5A 9296 MB Triemen tel 0511-441562

Hoveniersbedrijf de TriemenHoveniersbedrijf de TriemenHoveniersbedrijf de TriemenHoveniersbedrijf de TriemenHoveniersbedrijf de Triemen
Hoveniersbedrijf De Triemen
Hoverniersbedrijf de Triemen
bgfoot tuinkabouter
duurzaam