Inspiratie op doen voor uw ideale tuinontwerp?

Voor het het ontwerpen van een tuin heb je een hoop inspiratie nodig, wij kunnen je een handje helpen met het inspiratie op doen.

Inspiratie opdoen voor uw huidige tuin.

In eerste instantie is de huidige tuin het uitgangspunt. Een lege tuin biedt in die zin meer mogelijkheden voor een tuinontwerp, omdat je nog nergens aan gebonden bent. Alle ruimte om al je gevonden inspiratie eer aan te doen. In bestaande tuinen liggen vaak de erfafscheidingen al vast of blijven bepaalde bomen of tuinschuren/ dierenverblijven, gehandhaafd. 

Lijnvorming van uw tuinontwerp

In tweede instantie bepaalt  de gewenste lijnvorming het tuinontwerp. Wenst u een strak ontwerp dan vindt u veelal nauwelijks ronde lijnen in de tuin. Wenst u een tuin met veel knusse hoekjes en gezellige zitjes, dan werken wat rondere en speelsere lijnen. algauw makkelijker. Inspiratie op doen? Neem gerust een kijkje bij onze voorbeeldtuinen.

Model van het huis ook van belang voor het tuinontwerp

Ook het soort/model huis of de contouren van de erfafscheidingen kunnen bepalend zijn in een tuinontwerp. Een mooi klassiek beeld, oud werktuig of leuke ouderwetse straatlantaarn wil je toch ook graag in een 'spotlight' plaatsen dus deze toevoegingen bepalen eveneens hoe de tuin er uiteindelijk uit komt te zien.

Daarnaast wordt de invulling bepaald door te kiezen voor een gazon, speeltoestel, zandbank, droogmolen, moestuin of kruidentuin. Zijn er huisdieren, moeten de GFT containers uit het zicht komen te staan, allemaal zaken waar wij rekening mee zullen houden.

Bekijk onze werkwijze voor een tuinontwerp of klik op onderstaande afbeeldingen voor inspiratie 

"Creativiteit en inspiratie zijn zaken welke u met een gerust hart aan ons kunt overlaten"

Tuin door de Triemen Renovatie de Triemen De Triemen Hovenier Tuinontwerp Driesum

Hoveniers 0511 - 42 13 36

Kwekerij en TC 0511- 44 15 62

Contact

Handelsvoorwaarden  Privacy Statement         Disclaimer     

      

CONTACT? 0511- 42 13 36

ONZE TUINONTWERPEN
Bekijk ze hier
VRAAG VRIJBLIJVEND EEN TUINONTWERP OFFERTE AAN
tuinaanlegtuinaanleg
Hoveniersbedrijf De Triemen
Hoverniersbedrijf de Triemen
bgfoot tuinkabouter
duurzaam