Duurzame tuinrenovatie 

Na tien tot 15 jaar is een tuin aan een kleine of grote 'make-over' toe. U kunt de tuin natuurlijk opnieuw aan laten leggen maar het loont zeer zeker de moeite, om eerst eens te zien of d.m.v. een tuinrenovatie de levensduur met een aantal jaren verlengd kan worden. Dit kan u uiteindelijk een aanzienlijk bedrag besparen.

Zo zou de bestrating eens schoongemaakt kunnen worden. Misschien toch maar eens de 'verzakte plekjes' herstraten, of de bestrating in zijn totaliteit herstraten. Misschien alles ondersteboven 'herstraten', dit kan een hele nieuwe uitstraling geven en u hoeft geen steen aan te schaffen. Wellicht een paar palen van de schutting vervangen en de drainage en afvoerbuizen eens doorspuiten. De beplanting is op een gegeven moment erg groot geworden en sterk snoeien scheelt direct een heel stuk. Onze hoveniers weten welke planten er tot de grond afgezet kunnen worden waarna zij weer even vrolijk uit gaan lopen. Borders met vaste planten scheuren en misschien over het totaal gezien eens wat nieuwe beplanting aanvullen. Al met al worden met wat simpele maatregels het geheel direct al een stuk levendiger gemaakt. 

Uw tuin kan er na een renovatie vaak weer meer dan vijf jaar tegenaan. Het is tevens een 'duurzame' wijze van werken daar divers materiaal hergebruikt wordt. Al het vrijkomende afval zullen wij zorgvuldig splitsen en verwerken.

Neemt u gerust eens contact met ons op. Wij komen dan eens bekijken welke werkzaamheden er noodzakelijk zijn en wat de kosten zouden kunnen zijn.

Stuurt u gerust eens een mail naar: info@lindentuinen.nl

Zakelijke tuinrenovatie

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat uw zakelijke tuin kan renoveren? kijk dan eens bij zakelijke klanten. Wij kunnen uw renovatie of onderhoud o

wellicht ook met onze SW-medewerkers uitvoeren. Dat past misschien ook in uw strategie en MVO-beleid.

Tuin door de Triemen Renovatie de Triemen De Triemen Hovenier Tuinontwerp Driesum

Hoveniers 0511- 42 13 36

Tc/ Kwekerij 0511- 44 15 62

Contact

Handelsvoorwaarden  Privacy Statement         Disclaimer     

      

CONTACT? 0511- 42 13 36

ONZE TUINONTWERPEN
Bekijk ze hier
VRAAG VRIJBLIJVEND EEN TUINRENOVATIE OFFERTE AAN
tuinontwerptuinontwerp
Hoveniersbedrijf De Triemen
Hoverniersbedrijf de Triemen
bgfoot tuinkabouter
duurzaam